Everesta, s.r.o.

Káva z nebes

coffeeheaven

coffeeheaven, Na Příkopě, Praha

Navážeme na Americkou kavárnu a zabrousíme do dalšího kavárenského řetězce. Konkrétně na dolní konec Václavského náměstí v Praze. Jedna z kaváren coffeeheaven je hned na začátku luxusní ulice Na Příkopě. Pro obchodní setkání je takové místo v centru Prahy celkem příhodné. Pro automobilisty to bude trochu obtížnější. Velké podzemní parkoviště na Náměstí republiky však není příliš daleko.

Příjemnou stránkou této kavárny je možnost posezení v horním patře. V jedné z nejrušnějších částí Prahy tak získáte relativní soukromí spojené s výhledem na ulici. Horní patro navíc skýtá relativní klid, protože je oddělené od rušnější dolní části, kde je pokladna, a se kterou je spojeno pouze schody.
Kavárny coffeeheaven nabízejí výbornou, i když trochu dražší kávu. Parametry své kávy si můžete nastavit podle svých preferencí. Druh kávy, velikost, typ mléka, příchuť od vanilky přes peprmint až po amareto nebo irish cream. Můžete si dopřát i něco navíc, například více espressa, extra šlehačku, čokoládu či skořici.
Kromě kávy si zákazníci mohou objednat samozřejmě i jiný nápoj nebo něco na zub. Pro pohovor s potenciálním zaměstnancem je to ideální místo. Vše si můžete vzít také s sebou, ale kdo by chtěl na ulici diskutovat o pracovních záležitostech? Možná nějaký boss, který se nezastaví.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem. Doplňte prosím výsledek.
9 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.