Everesta, s.r.o.

Krizi navzdory žijeme a prosperujeme

ecs krizi navzdory

Již na podzim minulého roku jsme Vám společně s odborníky poradenské společnosti ECS Edconsia (maminky našeho Bosstonu) přinášeli rady, jak se poprat s krizí. Že nešlo jen o prázdné tlachy a teoretické rady se potvrdilo nedávno, kdy byla naše společnost zařazena do užšího výběru 30 nejúspěšnějších firem exkluzivního projektu Krizi navzdory. Projekt vyhlásila Hospodářská komora ČR, a podílely se na něm PricewaterhouseCoopers ČR a Česká televize.

Smyslem a cílem projektu bylo nalézt a představit veřejnosti malé a střední podniky, které dokázaly inovativně zareagovat na krizi a našly nový směr svého rozvoje a podnikání. Vítězové projektu Krizi navzdory pak byli vyhlášeni na slavnostním galavečeru 17. června 2010. Jednoznačně jsme se (respektive bychom se) stali vítězem kategorie vzdělávání, kdyby taková kategorie existovala až do konce soutěže samostatně. Bohužel však bylo vzdělávání zařazeno do jedné kategorie společně s cestovním ruchem, kde zvítězila známá cestovní kancelář Exim Tours. Ta se stala nakonec i celkovým vítězem hlavní soutěže. Těžký soupeř, komu čest, tomu čest.

A jak to vypadá s naší krizí v nejbližší době?
„Ekonomická krize je pro každou společnost těžkou zkouškou. Jak je ale vidět u společností, které se projektu Krizi navzdory zúčastnily, pro inovativní a vytrvalé hráče znamená krize velkou příležitost. Čerstvý průzkum PricewaterhouseCoopers ČR mezi českými soukromými společnostmi ukázal, že zhruba třetina podniků si dokázala v loňském roce udržet úroveň tržeb, a desetina podniků je dokonce zvýšila. Těší mě, že důvěra v budoucnost se vrací – téměř 70 % soukromých podniků očekává růst svých tržeb v příštích 12 měsících,“ řekl Jiří Moser, řídící partner PricewaterhouseCoopers v České republice.

Nebudeme si na nic hrát a nic si nalhávat - toto je PR článek (což bez uzardění přiznáváme) a takovému článku sluší mít v závěru menší reklamu. Takže jestli chcete také úspěšně projít dokonávající krizí a dobou po ní, která může být velmi těžká, pak se vzdělávejte a využívejte alternativních finančních zdrojů. S obojím Vám poradí ECS Edconsia a ECS Eurofinance.

No a kdybyste chtěli mít u nás taky takový pěkný PR článek, kontaktujte nás. Klidně může mít i serioznějšího ducha, když si to budete moc přát.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem. Doplňte prosím výsledek.
9 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.