Everesta, s.r.o.

Květnové poděkování ženám

růže

Určitě jste si všimly, že naše články vyznívají někdy lehce ironicky. Proto bych chtěl upozornit, že všechny následující řádky jsou míněny naprosto vážně. Tedy skoro všechny. Chtěli bychom v nich při příležitosti květnového lásky času ženám poděkovat.

Vedení našeho magazínu je výhradně mužské a přitom mezi našimi čtenáři převažují ženy. Pracující ženy. Proto bychom chtěli všem našim čtenářkám především poděkovat, že nás čtou.

Za všechny muže děkujeme ženám, že se starají o naše domovy. Muž dokáže vytvořit spoustu věcí, ale jen žena umí vytvořit teplo domova.

Děkujeme ženám za shovívavost k našim mužským vrtochům a nešvarům. Za to, že snáší náš humor, pro ně často nepochopitelný.

Děkujeme ženám za to, že dokážou dělat víc věcí najednou.

Děkujeme ženám, že na rozdíl od nás kromě práce ještě zvládají starost o děti, o domácnost, o psa, o nás, o naši dovolenou, o pořádek v papírech, o naše finance, o naše dobro a při tom všem si dokážou najít čas, aby vypadaly krásně.

Děkujeme ženám za to, že vnášejí mezi nás svou jemnost a nenechají naše mužské pokolení pomlátit se a upít k smrti. Na druhou stranu ale díky, že nás občas na ten sport a do hospody pustíte.

Děkujeme ženám, že umí dát životu jiskru. A také smysl, i když ten nám v jejich podání někdy uniká.

Děkujeme ženám, že na nás myslí.

Děkujeme průměrné ženě, že podle statistiky stráví u žehlicího prkna, u pračky, v kuchyni a na nákupech asi tak o hodně moc času více než průměrný muž. Fakt, že za to děkujeme, ještě neznamená, že tento stav schvalujeme. A ještě bychom se chtěli u průměrné ženy přimluvit, aby v posteli méně času prospala.

Děkujeme, že nám necháváte pocit, že potřebujete naši ochranu, protože jsme silnější a chytřejší.

Děkujeme ženám za to, že se my chlapi musíme před nimi předvádět a předhánět. Žena je motorem pokroku a jen díky ní se naše civilizace ubírá dopředu. Cherchez la femme.

Děkujeme všem těm laskavým a usměvavým bytostem, které nám dávají život, od malička se o nás starají, pečují a strachují.

Ženy, děkujeme Vám, že jste.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem. Doplňte prosím výsledek.
16 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.