Everesta, s.r.o.

Oběd možná, obchodní schůzka ne

Ilustrační Mlýn

Restaurace Mlýn má poměrně sympatický kolorit a atmosféru. Pro posezení tedy není rozhodně nepoužitelná. Přijít ovšem v slušném obleku může znamenat pro návštěvníka několik lehce nevraživých pohledů od chlapů v trenýrkách. Nabídka cca osmi hotovek v denní nabídce a dalších jídel na objednávku je uspokující, navíc chuťově jsem zde nikdy nebyl zklamán. Co mě však při posledním obědě velmi zaskočilo, bylo množství servírovaného jídla. Plátek masa na malém talíři byl doplněn zhruba dvěma lžičkami rýže, takže jsem proklínal svůj zvyk obědvání bez polévky. Další nemilé překvapení mi pak obstarali přítomní kuřáci, kteří, byť karlínský kostel právě odbíjel poledne, zamořovali vzduch hned od několika stolů.

V polední době mají ve Mlýně frmol a vešel jsem se tedy jen k malému stolku pod barem, o žádný luxusní, ani pohodlný zážitek se rozhodně nejednalo.

Celkově lze jasně říci, že pro dojednávání kontraktů se Červený mlýn nehodí, jeho vlajku drží vytaženou především srdečný vrchní s (ač ne profesionálním vzhledem) profesionálním, přesto sympatickým vystupováním.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem. Doplňte prosím výsledek.
4 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.