Everesta, s.r.o.

Politické recepty

Vajíčka na knedlík

Pět výživných chodů aneb jak si zkazit žaludek.

Pečené hovězí z pravé nohy

Seženeme masíčko, odjedeme na dovolenou na jachtu nebo někam na hory a ono se to upeče. Kdyby se to náhodou neupeklo, nenecháme ze sebe dělat vola a budeme mluvit jako prase.

Knedlík Jiřího Paroubka

Z mouky vypůjčené na dluh a vajec čerstvě nachytaných na mítinku zaděláme těsto. Vaříme pěkně pod párou. Kdyby přišel komunista, vaříme s ním. Kdyby přišel Hitler, vaříme s ním. I kdyby přišel Marťan, vaříme s ním, hlavně že vaříme!

Zelený salátek a la Martin Bursík

Mezi tisíci hektary řepky a polí se solárními panely si najdeme malé políčko, kde vypěstujeme salát. Dáváme pozor, aby nám během globálního oteplování nezmrznul. Natrháme, zalijeme zálivkou a podáváme.

Něco k pití - voda pramenitá, křesťansky demokratická, téměř svěcená

Napustíme z kohoutku vodu (kdyby byla v dohledu feministka, budeme tvrdit, že ji napouštíme ze slepičky). Pomodlíme se. Pít budeme s kýmkoli, od koho by nám mohlo něco kápnout. Rozdáme sklenice celé rodině. Pomodlíme se. Vodou podarujeme i chudé, sami si tajně seženeme mešní víno. Pomodlíme se, aby se na to nepřišlo.

Třešničkový kompot

Ve sklepě najdeme kompot zavařený v roce 1948, rozmixujeme a podáváme ho jako moderní pyré. Někdo se z něj možná pozvrací, ale na to sere Lajka.

Komentáře

Nejsem příznivcem komentářů

Nejsem příznivcem komentářů (pokud si je náhodou přeču, vždy se utvrdím v tom, že to byla ztráta času) a nikdy!! je nepíšu, ale tentokrát musím napsat: Super! Jste skvělí! Moje krevní skupina = celé mimořádné aprílové číslo. Díky. L.

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem. Doplňte prosím výsledek.
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.