Everesta, s.r.o.

Bleskový rozhovor o úspěchu

Dotace JJ

Bleskovka s Mgr. Janem Janatkou ze společnosti ECS Eurofinance.

1) Na úvod jedna osobní otázka - jak jste strávil víkend?
Děkuji za optání. Kombinace sportu, práce na zahradě a posezení nad lahví dobrého vína v oblíbené restauraci se blíží ideálu. Takže ... ještě jednou děkuji za optání.

2) V posledních dotačních výzvách na vzdělávání nešlo přehlédnout nadprůměrnou úspěšnost Vaší společnosti. Co za tímto úspěchem vlastně stojí?
Dobrá příprava, poučení se z chyb, poučení se z úspěchů, a hlavně špičkový projektový tým.

3) Jaké je procento úspěšnosti Vašich podaných žádostí? Chci-li tedy získat dotaci na vzdělávání, jaká je pravděpodobnost, že uspěji, pokud si nechám zpracovat žádost právě do Vás?
Toto dotační období jsme zahájili úspěšností 57% (pražské projekty), další výzva (OP LZZ č. 23) znamenala úspěšnost 64%. Reálně tedy hrozí, že naše úspěšnost do konce tohoto dotačního období (rok 2013) při tomto vývoji překročí 100%. Není však žádoucí čekat. Právě v těchto týdnech je velká příležitost pro všechny firmy získat dotace na školení (především z projektu Školení je šance).

4) Máte představu, jak je na tom konkurence?
Dnes je tomu tak, že konkurence ví víc o nás, než my o ní.

5) Dá se tedy říct, že jste nejlepší?
To je, pane redaktore, opravdu, ale opravdu, zbytečná otázka ...

6) Vaše skupina vzdělávání také poskytuje jako službu. Příjemce dotace však musí vypsat výběrové řízení na poskytovatele. Jak se srovnáváte s myšlenkou, že někomu pomůžete získat peníze, které pak utratí u konkurenční vzdělávací společnosti?
Plně v tomto případě respektujeme rozhodnutí našich klientů. Snažíme se však po celou dobu pracovat tak, abychom nepatřili ani ve výběrovém řízení mezi outsidery.

Děkuji.

Rozhovor je součástí PR skupiny ECS Edconsia. Pokud máte zájem zviditelnit se v našem magazínu, neváhejte nás kontaktovat.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem. Doplňte prosím výsledek.
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.