Everesta, s.r.o.

Hybernujte se

Hybernia

Oblíbený meeting point turistů a zamilovaných párů v Praze? - u koně pod vocasem… Ale oblíbený meeting point pro manažery? - to je v poslední době OC Palladium. Zde si řada manažerů sjednává obchodní schůzku ať už kvůli možnosti pohodlného zaparkování z ulice Revoluční, tak z důvodu krásného prostředí na okraji historického jádra Prahy.

Ale kam vzít takového klienta či obchodního partnera, když zrovna nemáte chuť na „polo-fast foodové“ restaurace přímo v Palladiu? Dobrým tipem je rozhodně Restaurace Hybernia v ulici Hybernská 7, Praha 1.

Už samotný podtitul restaurace NEEDLE HOUSE svědčí o hlavní specialitě této okouzlující restaurace, nacházející se v historických prostorách domu, který patří do světového kulturního dědictví UNESCO. Hlavní specialitou jsou zde špízy na vysoké jehle, servírované na speciálním talíři, který navozuje u hosta pocit, že jehla je v talíři zapíchnutá. Na jídelním lístku naleznete jídla jak domácí tak mezinárodní kuchyně. V případě, že váš obchodní partner bude ze zahraničí a chce vyzkoušet českou kuchyni, pak můžu doporučit svíčkovou (která byla při našem testování vynikající) či domácí kachnu. To vše za rozumné ceny, které se většinou pohybují do 200 Kč.

Jídelní lístek je velice přehledný a srozumitelný - v restauraci nehledejte výběr ze stovky pokrmů. Restaurace Hybernia vsadila na kvalitní, nápaditá jídla, která se vyznačují vynikající chutí. Naopak v případě vyžádání vinného lístku Vám garantuji, že si počtete min. 10 minut. Jestliže nejste znalec vína, pak Vám obsluha ráda při výběru poradí a pro úplné začátečníky, co se vína týče, je na jídelním lístku pomůcka: Jak se stát someliérem za 3. min., která rozšíří obzory především těm hostům, kteří se podobně jako já drží pouze základního pravidla: bílé maso - bílé víno, červené maso - červené víno.

Restaurace je rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část, kdy rozdělení není pouze cedulkou, ale skutečně se jedná o 2 samostatné místnosti, takže nekuřáci nemusí mít strach z nepříjemného zápachu cigaret. Interiér restaurace je velice vkusný, specifické logo restaurace je všudypřítomné a na dřevěném nábytku se můžete velice pohodlně usadit.

Nevýhodou této restaurace je absence možnosti připojení přes wifi či klimatizace, což může především v letních dnech být pro manažery v obleku nepříjemné. Na druhou stranu restaurace se může pochlubit krásnou zahrádkou v atriu domu či vinárnou ve sklepení, kde je příjemný chládek.

Navíc restaurace Hybernia funguje jako kavárna, má ve všední dny otevřeno již od 8:00, což se dá využít taktéž pro pracovní snídani.

Pro stálé hosty restaurace nabízí zákaznickou kartu, se kterou se pojí sleva 20%, což Vám při placení velice příjemný a ochotný personál jistě nabídne. Celkový dojem je tak z restaurace velice pozitivní a pro pracovní schůzku rozhodně mohu doporučit. Restaurace Hybernia svou jehlicí se špízem určitě alespoň malou díru do kulinářského světa pro mlsné jazyky manažerů udělá.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem. Doplňte prosím výsledek.
6 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.