Everesta, s.r.o.

Machos in Hooters

Máte obchodního partnera, který je pořádný chlapák? Sexistické poznámky mu nejsou cizí a ani Vy nejste žádný puritán? Pak ho pozvěte na obchodní schůzku do Hooters v Praze ve Vodičkově ulici. Atmosféra se rychle uvolní a to se potom byznys dělá úplně sám.

Hooters není jen další americký fastfood, je to tak trochu jiný koncept sportbaru. Obsluhují Vás zde totiž svůdně oblečené servírky. Mohli bychom česky oponovat: „Ty vole, každou středu obsluha nahoře bez, to objevili na Žižkově už před stoletím.“ Ale tady je to přeci jen trochu jinak. Kromě jiného je zde čisto a taky draho.

Flirtování v popisu práce

Servírka v Hooters má několik základních charakteristik. Má pěknou postavu (podle dnešních kritérií - je štíhlá, prsatá, má hezký zadek a dlouhé nohy), má relativně hezkou tvář, stále se usmívá a je milá, s hosty nepokrytě flirtuje. To vše je oblečené jen do přiléhavých tílek a zatraceně malých kraťásků.

Citujeme z jejich webu:
Krásné dívky (Hooters Girls) patří neodmyslitelně ke každé Hooters restauraci a jsou jedním ze základních pilířů konceptu. Posláním pohledných dívek je vytvářet decentním způsobem neopakovatelnou atmosféru. Návštěvníci tak mají nejen pocit, že jsou na místě, kde se mohou dobře pobavit, najíst, ale navíc jsou středem pozornosti, protože se jim dívky patřičně věnují. Svým sex-appealem a přátelskou konverzací dívky dokážou vytvořit neopakovatelný zážitek.

Vyvalené oko nezaujatého pozorovatele

Na jednoduchý mužský mozek zde útočí prazákladní chtíče – jídlo a sex. Je zábavné sledovat pánské partičky, jak nestydatě otáčejí hlavy za bujným poprsím, které kolem nich každou chvíli propluje. Pokud se servírka věnuje vedlejšímu stolu, nezapomene se povinně naklonit a poskytne tak pěkný výhled i pozorovatelům, ke kterým je právě otočena zadk.. zády. Obsluhuje-li právě Vás, je Vám zase k dispozici její výstřih. Společnost se na svém webu dokonce chlubí, že 38% času stráví návštěvníci restaurace sledováním Hooters girls. Sodoma Gomora, velebnosti.

Když zchladíte rozpálené hlavy studeným plzeňským, přijde čas věnovat se tomu, proč se do restaurací chodí, tedy jídlu. Do Hooters se chodí na křidélka, ale ani klasický americký burger nezklame. Křidélka si můžete objednat v různých variantách a zvolit si stupeň pálivosti od jedné do pěti. Nenechte se krasavicí vyhecovat. I trojka Vás bude pěkně pálit, při čtyřce budete brečet jako želva a po pětce druhý den Vaše pr..l pozná středověk, řečeno s klasikem. Označení pátého stupně pálivosti jako černobyl hovoří za vše.

Ženy ano, ale na vlastní nebezpečí

68% zákazníků jsou muži. Je známo, že ženy se rády dívají na jiné ženy a hodnotí je. Možná taky proto se i ony v Hooters občas objeví jako hosté. Obvykle však v doprovodu několika mužů. S kamarádkou to může být docela zábava, ovšem vzít sem partnerku, to už chce koule, jak říká jeden můj kamarád. Stejný kamarád, který by takové jednání označil jako nošení dříví do lesa. Může to být však zajímavá zkouška Vašeho vztahu.

Feministkám vstup zakázán, pokud tedy neuvažují o dobrovolném ukončení života. Protože z téhle hospody by je prostě musela klepnout pepka, případně pepík.

:::::::::::::

Soutěž
Kdo jako první pošle na mail redakce@bosston.cz výsledek zápasu první fotbalové ligy Slavia Praha - Jablonec, který se hraje v pátek 5.11. ve 20:15, dostane od nás poukázku na dvě čepovaná piva do velké spousty restaurací po celé zemi.

Komentáře

dale earnhardt jr car picture

The tank is refined, modelling artfulness proclamation less the based two-wheel and then shelving its rolling stone aircraft, paquette auto. http://jehripo.com

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem. Doplňte prosím výsledek.
4 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.