Everesta, s.r.o.

Případová studie restrukturalizace společnosti

Pinocchio 1

Co to znamená pro ajťáky?

Kompletní rebuild databáze, development, nakodování a implementace nového síáremka. Pochopitelně se najdou prachy na výměnu železa, apgrejd softu, případně aktualizaci licencí. A to ani nemluvíme o bekapu serveru a nahození nového maileru. Kravaťáci si určitě vymyslejí nové webovky, to bude hafec kódování a skriptování v péhápku a céeseskách, bůh ví, s čím grafici přijdou. Remův a reaploud eftýpka a konečně zajistit to esesháčko proti brůt forsu a houmpejdž proti eskvéel injekci. A samozřejmě nový blbuvzdorný návod na nové noťasy, jelikož béefúčka budou pořád stejní.

Co to znamená pro personalisty?

Uspořádat assesment centra, objednat nebo zajistit autdóry, vyrazit na týmbuildingy, rozdivizovat lidičky. Identifikovat nevyužité rezervy v ejčár, rozvíjet lidi a získat tím náskok před konkurencí. Namotivovat zaměstnance atraktivními benefity, nastavit průběžný kontroling efektivity a výkonnosti pomocí systému hodnocení. Vyprojektovat audit a analyzovat nějakou sociometrií vztahy ve firmě, to je hodně důležité, otevřít záklopky a rozbourat bariéry. Asi bude potřeba pár lidí šetrně autplejsnout a naopak taky rekrutnout.

Co to znamená pro marketéry?

Prioritně rybrending. Dyzajnéři musejí inovovat korporejt ájdentity a všichni se s ní musejí na školeních seznámit. Ta dosavadní nebyla dost férst-luková, tohle musí prodávat. Neměl by to být problém, do tří dnů je hotová, ofiko na ni najíždíme od příštího pondělka. Takže návrhy logoše do zítřka, vizuály prezentací a webovek do středy. Rozjedeme pořádné promo – banery, sponzoringy, sitylajty, perfektní tárdžeting – badžet na to je.

Co to znamená pro údržbáře?

Nic moc, pár lajsen, nabušit nějakou příčku. Jinak vše při starém.

Co to znamená pro top management?

Ani tady žádná velká změna – úspěch, nebo infarkt.

Komentáře

případová studie restrukturalizace

Staré, ale pořád ještě vtipné.

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem. Doplňte prosím výsledek.
1 + 15 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.